Fira Modernista a Terrassa
Data inici
10/05/2024
Data final
12/05/2024
Període
Primavera
Temàtica
Modernista
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Terrassa
Codi Postal
08221
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Organitzador
Ajuntament de Terrassa

Fira Modernista a Terrassa

   Terrassa / Vallès Occidental / Barcelona

 10/05/2024 - 12/05/2024 


La Fira Modernista de Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental,  és un esdeveniment anual que transporta els visitants a l’època del modernisme, un període de gran esplendor arquitectònic, artístic i cultural a Catalunya, que va tenir el seu auge entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Aquesta fira celebra l’herència modernista de la ciutat de Terrassa i ofereix una experiència immersiva en aquesta època fascinant.

Durant la fira, els carrers i places de Terrassa es converteixen en un escenari vivent del modernisme, amb activitats diverses que inclouen exposicions d’art, concerts de música d’època, espectacles de carrer, rutes guiades per edificis modernistes destacats, tallers artesanals, demostracions de oficis antics i molt més.

Els visitants tenen l’oportunitat de vestir-se amb vestits d’època i participar en recreacions històriques que els transporten al passat, mentre gaudeixen de l’ambient festiu i colorit de la fira. A més, hi ha una gran varietat d’estands on es poden adquirir productes artesanals, antiguitats, objectes de decoració vintage i altres articles relacionats amb el modernisme i la cultura de l’època.

La Fira Modernista de Terrassa és una ocasió única per descobrir i apreciar el ric patrimoni arquitectònic i cultural de la ciutat, alhora que es gaudeix d’una experiència divertida i enriquidora per a tota la família.

La gran festa del Modernisme català. Un sorprenent viatge al passat per reproduir l’esplendor modernista de Terrassa de finals de segle XIX i principis del XX. Personatges singulars, recreacions històriques, artesans tradicionals, visites als principals edificis modernistes, exposicions, espectacles i sobretot el caliu de la gent que protagonitza la Fira al carrer amb els seus vestit d’època, ens ofereixen l’oportunitat de viure una experiència única.

 

Consulta aquí la web oficial de Fira Modernista a Terrassa. Falten 7 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Modernista A Terrassa Cartell 2024 Fira Modernista A Terrassa Cartell 2023



Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.

Comparteix la informació ARA, tria una xarxa social:

Serveis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu en aquest correu preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Properes Fires

04-05-24

Primavera Wine

Go to Top