CatBrick a Manresa
Temàtica
Clics i Joguines
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Manresa

CatBrick a Manresa

   Manresa / Bages / Barcelona

  04/05/2019 a 05/05/2019  


Els aficionats al Lego tenen aquest cap de setmana una cita a Manresa. El Palau Firal acollirà la 5a edició de Catbrick, una trobada per als amants de les construccions Lego a la qual s’hi esperen persones de diferents punts de Catalunya i també de l’estat espanyol. La trobada, organitzada per l’associació Hispalug amb la col·laboració de Fira Manresa i Lego, inclourà l’exposició de més d’un centenar de construccions fetes pels associats.

Hispalug és una associació d’aficionats al Lego que aplega una setantena de persones i que des de fa cinc anys fa una trobada presencial. Per primera vegada, aquesta trobada es fa a la capital del Bages. Els membres de l’associació tenen un fòrum obert a Internet, que és reconegut per a Lego, i que els serveix per comunicar-se al llarg de l’any.

Catbrick tindrà lloc dissabte 4 de juny entre les 10 del matí i les 8 del vespre i diumenge 5 de juny entre les 10 del matí i les 2 del migdia. L’entrada té un preu de 3€ i és gratuïta per als menors de 12 anys.

Entre les construccions que es podran veure n’hi haurà d’oficials –com les de City, Star Wars, Technic i Friends– i també creacions pròpies. A més de l’exposició, s’han programat activitats per als nens i nenes –com la rampa loca, que servirà per provar les seves construccions sobre rodes, i trobar el Wally–, i concursos. També hi haurà dues botigues amb material Lego.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...