El Retorn dels Indians – Agromercat a Sant Pere de Ribes
Període
Primavera
Temàtica
Històrica
Territori
Barcelona
Comarca
Garraf
Municipi
Sant Pere de Ribes
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

El Retorn dels Indians – Agromercat a Sant Pere de Ribes

   Sant Pere de Ribes / Garraf / Barcelona

  03/05/2019 a 05/05/2019  


El municipi vol reviure l’època dels americanos, experiències, sabors, costums i vivències que facin viatjar als ciutadans i ciutadanes i als visitants als orígens dels indians mitjançant un conjunt d’activitats per posar en valor el nostre patrimoni històric-cultural. És un dels esdeveniments d’aquestes característiques més rellevants a la província de Barcelona.

I també, es celebrarà la fira Agromercat ja consolidada al nostre municipi amb mostra i venda de productes artesans agroalimentaris de la zona com : vins i caves, mel, melmelades, embotits, cerveses, formatges etc…. Es podrà gaudir d’un ambient ” americano ” amb diferents activitats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.