Alicia’t a Sant Fruitós de Bagues
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Sant Fruitós de Bages
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Alicia’t a Sant Fruitós de Bagues

   Sant Fruitós de Bages / Bages / Barcelona

  21/05/2022 a 23/05/2022  


Posem a la vostra disposició un programa amb més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia. Podreu conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona, descobrir els atractius turístics i gastronòmics del territori, gaudir de tallers de cuina i alimentació molt actuals per grans i petits, i tot tipus d’activitats per passar-s’ho bé, tot gaudint i aprenent entorn a la cuina fàcil, sana i divertida. Us hi esperem!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.