All Those Food Market a Barcelona
Període
Hivern
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Museu Marítim
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

All Those Food Market a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Museu Marítim

  05/11/2022 a 06/11/2022  


Arriba una nova edició del mercat All Those, una mica ja enfocada de cara a Nadal. Potser aquest any trobeu alguna peça única en aquest espai per regalar de cara a festes. O potser el que us mou és realment degustar les delícies gastronòmiques que s’hi apleguen.

Sigui com sigui, aquesta plataforma d’emprenedors gastronòmics -així s’anomenen- seran el cap de setmana de l’1 i 2 de desembre al Museu Marítim.

Als jardins del museu, hi haurà una llarga llista de representants del món de la restauració, entre els quals representants del restaurant Gresca, o del japonès Aiueno, o el projecte de cuina peruana de carrer, Warike, però la llista és molt més llarga.

I, a dins, a l’edifici: escenari dels productes gastronòmics locals en forma de regal perfecte. Exemples: els panettones Sabors, de Miquel Saborit, o els torrons d’Exalta, així com els formatges de la Garrotxa o el pa de massa mare del projecte barceloní, Origo.

Ah, i els més petits també tindran el seu espai, una zona de joc i descans i activitats perquè els nens més grans de tres anys comencin a familiaritzar-se amb la gastronomia.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.