Cap de setmana Ramader a Setcases
Període
Estiu
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Setcases
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Cap de setmana Ramader a Setcases

   Setcases / Ripollès / Girona

  31/07/2021 a 01/08/2021  


Donar sal al bestiar és una pràctica habitual entre tots els ramaders d’alta muntanya. L’Ajuntament de Setcases vol protegir aquesta festa tradicional donant-li difusió i convertint-la en una festa popular. Com ja ha passat en anys anteriors, la collada de la Balmeta acollirà vaques, eugues i ovelles per tal de celebrar la festa que, així, recupera aquesta vella tradició. A més de la donada de sal, hi haurà passejades amb ponis, esmorzar de germanor, ball country, concert, esquilada de xais, taller de filar llana, demostració de gossos d’atura i moltes activitats més que, de ben segur, faran les delícies dels que ens visitin.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.