Fira de Cinema a Cardedeu – CardoTerror
Període
Tardor
Temàtica
Artística
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Cardedeu
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Cinema a Cardedeu – CardoTerror

   Cardedeu / Vallès Oriental / Barcelona

  27/10/2018 a 27/10/2018  


El CARDOTERROR és el festival de cinema de terror i fantàstic de Cardedeu. Cada any centrat en una temàtica concreta (vampirisme, terror espacial, homes llop, zombis… etc) i que té lloc habitualment a finals del mes d’Octubre. Durant el transcurs de l’acte principal, es projecten pel·lícules centrades en la temàtica de forma retrospectiva, des de les més antigues a les més actuals, es presenten exposicions, es conviden i es fan homenatges a personatges importants relacionat amb el gènere de terror i es realitzen altres activitats relacionades amb el món del cinema.

A més el dissabte es celebra el Mercat del Cinema en el que podreu trobar parades amb pel·lícules, llibres i tot tipus de merxandatge, relacionat amb el món del cinema. Dins del mercat es celebraran activitats com presentació de llibres o maquillatge terrorífic per a nens.

(Font:CardoTerror)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.