Fira de Cinema a Cardedeu – CardoTerror
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Temàtica
Artística

Fira de Cinema a Cardedeu – CardoTerror

Cardedeu / Vallès Oriental / Barcelona

27/10/2018 > 27/10/2018

El CARDOTERROR és el festival de cinema de terror i fantàstic de Cardedeu. Cada any centrat en una temàtica concreta (vampirisme, terror espacial, homes llop, zombis… etc) i que té lloc habitualment a finals del mes d’Octubre. Durant el transcurs de l’acte principal, es projecten pel·lícules centrades en la temàtica de forma retrospectiva, des de les més antigues a les més actuals, es presenten exposicions, es conviden i es fan homenatges a personatges importants relacionat amb el gènere de terror i es realitzen altres activitats relacionades amb el món del cinema.

A més el dissabte es celebra el Mercat del Cinema en el que podreu trobar parades amb pel·lícules, llibres i tot tipus de merxandatge, relacionat amb el món del cinema. Dins del mercat es celebraran activitats com presentació de llibres o maquillatge terrorífic per a nens.

(Font:CardoTerror)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...