Cavamarket d’Hivern a Sant Sadurní d’Anoia
Període
Hivern
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Sant Sadurní d'Anoia
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Cavamarket d’Hivern a Sant Sadurní d’Anoia

   Sant Sadurní d'Anoia / Alt Penedès / Terres del'Ebre

  15/12/2019 a 15/12/2019  


El Cavamarket, mercat de cava i gastronomia a la Capital del Cava , va néixer el 2017 com una activitat de promoció i dinamització de Sant Sadurní organitzada pel Servei de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de la ciutat, amb la voluntat d’oferir a les empreses del sector del cava i de la gastronomia un espai de venda directa on els visitants puguin adquirir productes locals sense intermediaris.

Per aconseguir aquests objectius s’ha desenvolupat el format “mercat”, un concepte que millora la relació amb el consumidor i al mateix temps ajuda a les empreses a fer-se visibles, promocionar els seus productes i captar nous clients.

L’objectiu principal de l’esdeveniment és potenciar la venda directa del producte estrella, el cava, i consolidar un mercat per aconseguir que els visitants s’apropin a Sant Sadurní d’Anoia a comprar el cava que al seu torn podran degustar a les festes. Així mateix s’impulsa el sector durant aquestes dates tan especials, alhora que s’intenta situar en el mercat de cava i gastronomia, el Cavamarket, entre els esdeveniments referents d’aquest tipus.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatgesServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.