Cavamarket de Primavera a Sant Sadurní d’Anoia
Data inici
05/05/2019
Data final
05/05/2019
Període
Primavera
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Sant Sadurní d'Anoia
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Cavamarket de Primavera a Sant Sadurní d’Anoia

   Sant Sadurní d'Anoia / Alt Penedès / Barcelona

 05/05/2019 - 05/05/2019 


El Cavamarket , mercat de cava i gastronomia a la Capital del Cava , va néixer el 2017 com una activitat de promoció i dinamització de Sant Sadurní organitzada pel Servei de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de la ciutat, amb la voluntat d’oferir a les empreses del sector del cava i de la gastronomia un espai de venda directa on els visitants puguin adquirir productes locals sense intermediaris.

Per aconseguir aquests objectius s’ha desenvolupat el format “mercat” , un concepte que millora la relació amb el consumidor i al mateix temps ajuda a les empreses a fer-se visibles, promocionar els seus productes i captar nous clients.

L’objectiu principal de l’esdeveniment és potenciar la venda directa del producte estrella, el cava, i consolidar un mercat per aconseguir que els visitants s’apropin a Sant Sadurní d’Anoia a comprar el cava que al seu torn podran degustar a les festes. Així mateix s’impulsa el sector durant aquestes dates tan especials, alhora que s’intenta situar en el mercat de cava i gastronomia, el Cavamarket, entre els esdeveniments referents d’aquest tipus.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.