Fira de Col·lecionisme i Brocanters de Molins de Rei
Període
Primavera
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Molins de Rei
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Col·lecionisme i Brocanters de Molins de Rei

   Molins de Rei / Baix Llobregat / Barcelona

  01/06/2019 a 01/06/2019  


A Molins de Rei se celebren dues Fires de Col·leccionisme i Brocanters a l’any, una a la primavera, el primer dissabte de juny, i l’altre a la tardor, en el marc de Festa Major de Molins de Rei, organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col·laboració de l’AgrupacióFilatèlica i Numismàtica de Molins de Rei.

A la Fira s’hi poden trobar postals, segells, monedes, bitllets, llibres,accions, història postal, paper, còmics, joguines i petites antiguitats…

A més, hi ha una trobada d’intercanvi de plaques de cava, xapes de cervesa, sobres de sucre…

I en el marc de la Fira, l’Associació d’Amics del Museu de Molins de Rei exposa els treballs del Taller de restauració del moble antic.

 

.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.