Fira de Mont-roig del Camp
Període
Estiu
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Mont-roig del Camp
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Mont-roig del Camp

   Mont-roig del Camp / Baix Camp / Camp de Tarragona

  02/08/2019 a 04/08/2019  


La Fira de Mont-roig està protagonitzada pels productes alimentaris de qualitat i de proximitat. Aquesta és l’essència de la Fira Cullerada que oferirà un recinte firal centrat en el món de la gastronomia. Així, els productes de la terra, de km 0 i el bon menjar seran protagonistes d’aquest certamen. A la Fira es poden comprar productes gastronòmics i degustar les tapes de La Tapa de la Fira, que són propostes de petit format elaborades per bars i restaurants del municipi.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.