EbreFreak, Saló del Manga i del Friquisme
Data inici
20/04/2024
Data final
21/04/2024
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Tortosa
Espai
Pavelló Firal
Codi Postal
43500
Recinte Firal
Fira Tortosa
Organitzador
Associació Starraco Unlimited

EbreFreak, Saló del Manga i del Friquisme

   Tortosa / Baix Ebre / Terres del'Ebre

       Pavelló Firal

 20/04/2024 - 21/04/2024 


La primera edició d’Ebre Freak és un esdeveniment innovador que celebra el manga, el còmic i la ciència-ficció a Tortosa i les Terres de l’Ebre. Durant aquest cap de setmana dedicat a la cultura “friki”, els assistents podran gaudir d’una gran varietat d’activitats i entreteniment.

Els estands temàtics estaran plens de personatges de manga, anime, ciència-ficció i fantasia, oferint una experiència immersiva als aficionats. També hi haurà photocalls interactius, una zona d’artistes per conèixer a autors i il·lustradors, estands de marxandatge amb productes relacionats amb el món “friki” i tallers d’exposicions.

Els amants dels jocs temàtics tindran la seva oportunitat amb estands dedicats a aquesta temàtica, mentre que els concerts de música anime i les actuacions de k-pop proporcionaran diversió i entreteniment per a tots els gustos. A més, es podran participar en concursos, assistir a xerrades i gaudir d’altres activitats especials preparades per a l’ocasió.

Ebre Freak promet ser una experiència única i emocionant per als aficionats al manga, el còmic i la ciència-ficció, proporcionant un espai de trobada i celebració per a tota la comunitat “friki” de la regió.

Consulta aquí la web oficial de EbreFreak, Saló del Manga i del Friquisme.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

starraco unlimited Starraco Wars (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Ebre Freak 2024Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.