ExpoNadó a Tarragona
Període
Primavera
Temàtica
Salut/Bellesa/Benestar
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Tarragona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

ExpoNadó a Tarragona

   Tarragona / Baix Camp / Camp de Tarragona

  01/10/2022 a 02/10/2022  


ExpoNadó és una fira del nadó actual i moderna que respon a les necessitats del moment. Una experiència de cap de setmana on parelles, embarassades, pares, mares i nadons de 0 a 4 anys de tot Catalunya, es troben per passar un cap de setmana molt especial: conèixer novetats, comprar grans descomptes i gaudir d’un centenar d’activitats.

A la Fira del nadó ExpoNadó entenem la vida com un joc experiencial, creatiu, diferent i respectuós en què és essencial l’adquisició de coneixements que ens permetin viure aquesta nova experiència vital de manera plena.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.