ExproReus, Fira del Consumidor a Reus
Període
Tardor
Temàtica
Multisectorial
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Baix Camp
Municipi
Reus
Espai
Recinte Firal
Fira de Reus

ExproReus, Fira del Consumidor a Reus

   Reus / Baix Camp / Camp de Tarragona

  08/10/2022 a 12/10/2022  


ExproReus és la fira multisectorial més important de les comarques de Tarragona i una de les més consolidades de Catalunya. Anomenada també Fira Catalana del Consumidor, se celebra des de 1942. Cada any milers de persones visiten aquesta fira, en la qual s’hi poden trobar tot tipus de productes: des de vehícles, fins a mobiliari per la llar, alimentació…

A més de les parades i expositors, la fira també ofereix un centenar de propostes familiars per a totes les edats, com ara exhibicions de cuina, activitats infantils, màgia, humor i música, entre d’altres.
Els sectors amb més presència a la fira tornaran a ser l’automoció, la llar, la tecnologia i la restauració. Novament l’auditori exterior estarà ocupat pel Tasting Village, amb una superfície d’uns 4.000 m2, i una vintena d’expositors.

ExproReus és una de les multisectorials més consolidades de Catalunya i té una mitjana de 180 expositors i milers de visitants d’arreu del territori.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.