Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària a Barcelona
Data inici
16/12/2022
Data final
30/12/2022
Període
Hivern
Temàtica
Ecològica
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Plaça de Catalunya
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar-hi   

Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària a Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

       Plaça de Catalunya

 16/12/2022 - 30/12/2022 


La plaça de Catalunya serà l’escenari de la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, organitzada pel Departament i la Direcció de Serveis d’Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.
A la Fira trobareu diferents casetes amb empreses o organitzacions i projectes de l’economia social i solidària (ESS) i del consum responsable de Barcelona, que oferiran un ampli ventall d’artesania, roba i altres complements tèxtils, cultura, llibres, alimentació envasada, cosmètica, joguines i altres productes de petit regal que us ajudaran a escollir, a la ciutat de Nadal, els articles bons i locals! A més, com que sabem que fer un consum responsable no sempre és fàcil, també podreu visitar la caseta de l’Espai Consum Responsable! Ja sigui en l’àmbit particular o col·lectiu, us assessoraran sobre com podeu cobrir les vostres necessitats, on podeu comprar productes locals i on podeu trobar iniciatives de l’economia social i solidària a la nostra ciutat.

Enguany, i després dels anys de mesures derivades de la covid-19 que impedien les activitats i l’elaboració de menjar in situ, es tornaran a celebrar tallers, formacions i altres activitats culturals, així com els espais de degustació amb la carpa d’alimentació. Us hi esperem!

Hi trobareu 32 casetes amb 47 iniciatives, més l’Espai Consum Responsable, amb un ampli ventall d’artesania, roba i altres complements tèxtils, cultura, llibres, alimentació envasada, cosmètica, joguines i altres productes de petit regal que us ajudaran a teixir les vides que necessitem. Trobareu una àmplia oferta de productes de l’ESS de cara a les festes i celebracions nadalenques, que són una mostra d’allò que es pot trobar tot l’any en la gran majoria de sectors i activitats econòmiques. També podreu participar en l’Esfera per mostrar com #TeiximLesVidesQueNecessitem.

Dates:
del 16 al 30 de desembre (excepte el 25 i 26 de desembre)

Horari:
d’11.00 h a 20.30 h.
Els dies 16, 19, 20 i 21, la Fira obrirà a les 16.00 h i fins a les 20.30 h;
el dia 24, tancarà a les 18.00 h.

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.