FestiGes a Sant Vicenç de Torelló
Període
Primavera
Temàtica
Artesania
Territori
Barcelona
Comarca
Osona
Municipi
Sant Vicenç de Torelló
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

FestiGes a Sant Vicenç de Torelló

   Sant Vicenç de Torelló / Osona / Barcelona

  15/06/2019 a 16/06/2019  


Us conviden a formar part de la 1a. Edició del “FestiGes” el Festival Solidari de la Vall del Ges.

El Festival tindrà lloc a Sant Vicenç de Torelló el dissabte 15 de juny i 16 de juny. Al Mas la Torre amb un format de diversos espais: espectacles de tot tipus, concerts, menjar, beure, paradetes, foodtrucks, desfilades de moda… d’entrada gratuita.

En benefici de l´Obra Social de St. Joan de Déu. Entitat sense ànim de lucre destinada a l’atenció a la infància hospitalitzada, persones i famílies sense llar, persones en situació de dependència, amb trastorns mentals o discapacitat. També per la investigació biomèdica i la cooperació internacional.

T’agradaria formar-ne part? Ho pots fer portant una paradeta o espectacle.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.