Fira de Brocanters, a Móra la Nova
Període
Estiu
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Territori
Barcelona
Comarca
Ribera d'Ebre
Municipi
Móra la Nova
Espai
Recinte Firal
Fira Móra la nova

Fira de Brocanters, a Móra la Nova

   Móra la Nova / Ribera d'Ebre / Barcelona

  18/09/2022 a 18/09/2022  


La fira de Brocanters és un certamen firal amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom tota mena d’objectes antics i donar a conèixer la figura del brocanter, com la persona encarregada de recuperar i arranjar tota mena d’objectes antics.

En aquesta Fira s’hi podrà veure, admirar i comprar tota mena d’objectes antics, mobles, llibres, postals, segells, monedes, medalles, eines, maquines, articles curiosos i també d’entranyables, articles relacionats amb el mon militar, objectes que fan molts anys que no hem vist i que inevitablement ens portaran molts records.

Hi tindrà lloc una subhasta on tothom pot participar ja sigui per ofertar o per subhastar un producte. Cada producte té un preu inicial acordat amb el venedor, el qual també pot ser assessorat, si vol, sobre el valor estimat del seu producte.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.