Fira de Brocanters, a Móra la Nova
Temàtica
Antiguitats i Oportunitats
Recinte Firal
Fira Móra la nova
Període
Estiu
Municipi
Móra la Nova

Fira de Brocanters, a Móra la Nova

   Móra la Nova / Ribera d'Ebre / Barcelona

  19/09/2021 a 19/09/2021  


La fira de Brocanters és un certamen firal amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom tota mena d’objectes antics i donar a conèixer la figura del brocanter, com la persona encarregada de recuperar i arranjar tota mena d’objectes antics.

En aquesta Fira s’hi podrà veure, admirar i comprar tota mena d’objectes antics, mobles, llibres, postals, segells, monedes, medalles, eines, maquines, articles curiosos i també d’entranyables, articles relacionats amb el mon militar, objectes que fan molts anys que no hem vist i que inevitablement ens portaran molts records.

Hi tindrà lloc una subhasta on tothom pot participar ja sigui per ofertar o per subhastar un producte. Cada producte té un preu inicial acordat amb el venedor, el qual també pot ser assessorat, si vol, sobre el valor estimat del seu producte.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...