Fira de Sant Andreu a Torroella de Montgrí
Període
Tardor
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Costa Brava
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Torroella de Montgrí
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Sant Andreu a Torroella de Montgrí

   Torroella de Montgrí / Baix Empordà / Costa Brava

  26/11/2022 a 27/11/2022  


Fira Agrícola, Ramadera i Comercial de Sant Andreu a Torroella de Montgrí-l’Estartit.
És una de les més antigues i arrelades del municipi. Està estructurada com una veritable fira multisectorial, amb nombrosos actes complementaris a la mostra comercial, agrícola i ramadera, de caire lúdic i cultural.

El valor que té la fira per al nostre municipi transcendeix l’àmbit estrictament promocional. Esdevé una veritable festa en el seu sentit més ampli i una mostra de la vitalitat cívica del nostre teixit associatiu i cultural. Probablement això és el que explica el seu fort arrelament com un dels trets distintius indeslligables de la nostra particular idiosincràsia.

(Font: Agenda Torroella)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.