Fira de la Carbassa a Sant Joan de les Abadesses
Període
Tardor
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Girona
Comarca
Ripollès
Municipi
Sant Joan de les Abadesses
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la Carbassa a Sant Joan de les Abadesses

   Sant Joan de les Abadesses / Ripollès / Girona

  16/10/2022 a 16/10/2022  


Parades de productes relacionats amb la carbassa, tallers adreçats a infants, degustacions, plats cuinats allà mateix, demostracions… La cita es va consolidar de pressa en poques edicions i s’ha convertit en un referent en l’àmbit nacional i els cultivadors més destacats de l’estat hi solen acudir amb els exemplars més grans d’aquell any. L’octubre del 2016 s’hi va poder veure la carbassa que va trencar el rècord estatal. Va pesar 614,5 quilograms i venia de Cantalobos (Osca).

Es tracta d’una activitat organitzada per l’associació Carbassaires de Sant Joan de les Abadesses, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Girona, la Unió de Botiguers, Salvat Pastissers, La Teuleria, el Grup Fotogràfic Abadesses i la Cervesa Artesana Minera, a més del suport de voluntaris, firaires, cultivadors i artesans, que han fet possible la consolidació d’aquesta cita en el calendari de fires i mercats del Ripollès.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.