Fira de la Cirera a Llers
Període
Primavera
Temàtica
Cirera
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Llers
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la Cirera a Llers

   Llers / Alt Empordà / Girona

  29/05/2022 a 29/05/2022  


De 10 a 19h amb parades de cireres del municipi i altres productes tradicionals.
El motiu de la Fira és promoure i donar a conèixer la cirera de Llers arreu.

Les cireres de Llers són de gran qualitat. Les condicions climàtiques i la terra on estan plantats els cirerers són els factors primordials a l’hora de collir una cirera esclatant. La cirera Starking és la reina a Llers per la seva dolçor i pel seu color vermellós intens.

De la cirera de Llers se’n parla a la comarca de l’Alt Empordà, a les comarques veïnes, i gràcies a la Fira, es coneix a tot el país.

A banda de trobar-hi les millors cireres, cada any, amb la col.laboració de tots els veins, es preparen actes i activitats per a tothom durant tot el dia.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.