Fira de la Llenega a Cardona
Temàtica
Bolets
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Cardona
Com arribar a la Fira   

Fira de la Llenega a Cardona

   Cardona / Bages / Barcelona

  31/10/2021 a 31/10/2021  


L’últim cap de setmana d’octubre se celebra a Cardona la popular Fira de la Llenega, una mostra dedicada al món dels bolets que acull diverses activitats relacionades amb aquest producte típic del municipi. La mostra, creada el 1993, ofereix un ampli ventall d’activitats amb degustació de la cuina dels bolets, venda de tot tipus de bolets i productes alimentaris artesanals, exposicions, conferències i concursos relacionats amb els bolets, i el Festival Infantil “Tocats del bolet “per als boletaires més petits.

(Font: Cardona Turisme)

Cardona acollirà el proper diumenge, 31 d’octubre, la 28a Fira de la Llenega, després que l’any passat no es pogués celebrar a causa de les restriccions generades per la pandèmia.

L’edició d’enguany prendrà molt de protagonisme, un cop més, l’espai gastronòmic amb tast de plats cuinats amb bolets. Aquesta activitat, que tindrà lloc de 12 a 14 hores a la Plaça Santa Eulàlia requerirà comprar tiquets al mateix espai. A la mateixa Plaça hi haurà, tot el matí, una mostra d’ofici de cisteller i un tast de vins de territori català.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...