Fira de la Llenega a Cardona
Període
Tardor
Temàtica
Bolets
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Cardona
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la Llenega a Cardona

   Cardona / Bages / Barcelona

  30/10/2022 a 30/10/2022  


L’últim cap de setmana d’octubre se celebra a Cardona la popular Fira de la Llenega, una mostra dedicada al món dels bolets que acull diverses activitats relacionades amb aquest producte típic del municipi. La mostra, creada el 1993, ofereix un ampli ventall d’activitats amb degustació de la cuina dels bolets, venda de tot tipus de bolets i productes alimentaris artesanals, exposicions, conferències i concursos relacionats amb els bolets, i el Festival Infantil “Tocats del bolet “per als boletaires més petits.

L’edició d’enguany prendrà molt de protagonisme, un cop més, l’espai gastronòmic amb tast de plats cuinats amb bolets i tast de vins de territori català.

Durant tota la jornada, els botiguers trauran la parada al carrer, pel centre històric i també hi haurà parades d’artesania.

A la Plaça del Mercat s’hi ubicarà durant el matí la ja tradicional exposició micològica que caracteritza la Fira, així com l’estand del concurs infantil de bolets i diverses parades de boletaires.
El mercat de bolets funciona entre les 10 i les 14 h, a la plaça del Mercat de Cardona.
La Fira programa un showcooking, que es traduirà amb uns tallers de cuina amb bolets i tast amb maridatge de vi.

Durant tot el dia hi haurà atraccions infantils al Mirador de la Fira.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.