Fira de la Torrada de Tots Sants a Sant Salvador de Guardiola
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Sant Salvador de Guardiola
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de la Torrada de Tots Sants a Sant Salvador de Guardiola

   Sant Salvador de Guardiola / Bages / Barcelona

  01/11/2022 a 01/11/2022  


Una gran quantitat d’activitats per a tots els gustos i parades d’artesania, gastronomia i més…

Aquesta fira és tota una festa que se celebra l’1 de novembre, diada de Tot Sants. En aquest sentit, podreu gaudir de diferents espais diferenciats:

El Mercat de Pagès. Zona comercial tradicional amb parades d’artesans vinguts d’arreu de la comarca. Carrer de la Creu.
Plaça dels Oficis i tallers. Aparcament de l’Ajuntament Vell.
La Taverna dels Torrats. Espai gastronòmic-cultural on hi haurà diverses actuacions musicals al llarg del dia. Hi haurà servei de bar.

Passejant per la fira trobaràs productors, artesans i un espectacle familiar itinerant de «Pigs» omplint els carrers de productes de la terra de tardor, artesania i color, molts colors.

Et convidem a torrar-te de tradició, història i llegendes, a assaborir el menjar i beure local i gaudir de les diverses activitats culturals, com el microteatre del Festival Test, o dels diferents concerts i espectacles de la Taverna dels Torrats!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.