Fira de l’All a Cornellà de Terri
Període
Tardor
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Girona
Comarca
Pla de l'Estany
Municipi
Cornellà del Terri
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de l’All a Cornellà de Terri

   Cornellà del Terri / Pla de l'Estany / Girona

  01/10/2022 a 02/10/2022  


El primer cap de setmana d’octubre Cornellà del Terri omplirà els seus carrers i places de cabeces d’all de les diverses varietats que es produeixen a la comarca. El visitant de la fira podrà gaudir d’una gran mostra de productes de l’all, així com degustar el botifall, la botifarra elaborada amb all. També hi haurà fira artesana, exposicions, taller per aprendre a enforcar alls, i recuperació de l’all autòcton. Paral•lelament hi haurà altres activitats lúdiques com el cercavila de gegants, campionats de bitlles catalanes i de futbol, espectacle de circ i espectacles musicals, entre d’altres activitats que podeu consultar.

(Font: Ajuntament de Cornellà de Terri)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.