Fira de les Bruixes a Sant Feliu Sasserra
Temàtica
Cultura popular
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Sant Feliu Sasserra
Com arribar a la Fira   

Fira de les Bruixes a Sant Feliu Sasserra

   Sant Feliu Sasserra / Bages / Barcelona

  31/10/2021 a 01/11/2021  


La situació de pandèmia, que ha interromput enguany gran part de les representacions festives i culturals del país, afecta també la XXI edició de la Fira de les Bruixes de la nostra vila. No podem omplir els carrers del municipi com a les proppassades edicions perquè el risc d’infeccions és massa gran, per això la reconvertim, la redefinim i, excepcionalment, fem un format molt més petit, destinat a la gent del poble. Adaptats a aquesta nova realitat, viurem amb tot l’entusiasme l’essència de la nostra festa.

A la Fira recorden aquelles dones, acusades de bruixeria i perseguides per la justícia, i fan una recreació teatral lliure d’uns fets que van tenir lloc fa gairebé quatre-cents anys.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...