Fira de l’Embotit  a Bescanó
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica

Fira de l’Embotit a Bescanó

Bescanó / Gironès / Girona

29/03/2020 > 29/03/2020

FIRA AJORNADA. Degut a l’ordre de la Generalitat de Catalunya i notificat per l’Ajuntament de Bescanó, LA FIRA DE L’EMBOTIT d’enguany, queda suspesa a causa del COVID-19.

A Bescanó, un bonic poble proper a Girona, celebren un cap de setmana d’abril, la seva tradicional fira de l’embotit. Al poble, a més de la pròpia i suculenta fira, per a la canalla l’any passat hi va haver animació infantil, xocolatada i passejades amb poni. Pels fanàtics del motor, la concentració de vespes, motos antigues i de Harley’s costum. També una exposició de tractors i màquines antigues. Hi haurà servei de bar, amb plat del dia. Tots els actes seran gratuïts!

Font: https://joanmolar.wordpress.com/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

Galeria d'imatges

Serveis per a fires
Consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...