Fira de l’Embotit  a Bescanó
Temàtica
Gastronòmica
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Bescanó

Fira de l’Embotit a Bescanó

   Bescanó / Gironès / Girona

  03/04/2022 a 03/04/2022  


A Bescanó, un bonic poble proper a Girona, celebren un cap de setmana d’abril, la seva tradicional fira de l’embotit. Al poble, a més de la pròpia i suculenta fira, per a la canalla l’any passat hi va haver animació infantil, xocolatada i passejades amb poni. Pels fanàtics del motor, la concentració de vespes, motos antigues i de Harley’s costum. També una exposició de tractors i màquines antigues. Hi haurà servei de bar, amb plat del dia. Tots els actes seran gratuïts!

Font: https://joanmolar.wordpress.com/

La Fira de l’Embotit de Bescanó va néixer l’any 1996 amb la finalitat de promoure la venda directa de productes d’alimentació artesans de casa nostra, com són els embotits (botifarres vermella, dolça, negra i blanca; fuets, llonganisses, peltruc negre i blanc), altres derivats del porc (carn de perol, greixons, etc.) i d’altres productes alimentaris, com ara olives, galetes, xocolata, ametlles, formatges, salses, llaminadures, caramels, mels, pa, coques, anxoves, melmelades o licors naturals.

La fira, que se celebra el diumenge abans de Rams, transcorre per diferents carrers del barri vell de la població i ofereix, a més a més, activitats paral·leles, com l’intercanvi de plaques de cava, la trobada de puntaires, animació per als més petits o exposicions del món del motor; cotxes clàssics, motos d’època i maquinària agrícola antiga.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...