Fira de Nadal a Montgat
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Maresme
Municipi
Montgat
Espai
Parc del Tamvia
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Montgat

   Montgat / Maresme / Barcelona

      Parc del Tamvia

  23/12/2022 a 24/12/2022  


La Fira de Nadal de Montgat reuneix un bon nombre de comerciants que venen productes típics d’aquestes dates. La mostra ofereix, a més, una gran varietat de propostes lúdiques per a tots els gustos.

La Fira de Nadal de Montgat arriba aquest any a la vint-i-unena edició. És un mercat ideat per a tots aquells que vulguin gaudir d’un seguit d’actes lúdics i culturals diversos per preparar l’arribada de les festes.

Un bon nombre de comerciants vendran productes típics d’aquestes dates, així com diversos tipus d’articles per a tots els gustos: artesania, alimentació, objectes de regal i de decoració, etc.

La fira ofereix, a més, un ampli programa d’activitats: tallers de preparació de galetes o de fanalets, pintacares, inflables, passejades en poni, lliurament de cartes al Patge Reial, degustació de brou calent, xocolatada, demostració d’elaboració de neules, llançada de globus de desitjos, espectacles de música i màgia al carrer, un tió gegant i moltes sorpreses més.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.