Fira de Primavera a Martorell
Data inici
23/04/2022
Data final
24/04/2022
Període
Primavera
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Barcelona
Comarca
Baix Llobregat
Municipi
Martorell
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Primavera a Martorell

   Martorell / Baix Llobregat / Barcelona

 23/04/2022 - 24/04/2022 


Els origens de la fira es remunten al 1422. Fou instituïda per la reina Maria, esposa d’Alfons el Magnànim. Era coneguda com a Fira de Sant Marc perquè es celebrava en la diada d’aquest sant i durant els quatre dies següents. En un principi, era agrícola i ramadera. Aquest caràcter es recorda en el mercat de bestiar que encara s’inclou dins del programa d’actes.

Una de les novetats és la Fira de comerç, industria i motor, que surt al carrer i es trasllada a la rambla de les Bòbiles, a la recent inaugurada rambla de Pep Ventura i al pati de l’Escola Lola Anglada. Els assistents podran gaudir del comerç local, serveis industrials i vehicles nous de diferents marques.

Les persones que passegin per Martorell també podran gaudir de la Fira d’artesania i comerç local, acompanyada d’activitats per a nens i nenes a la Fira del joc i l’oci familiar, de la fira gastronòmica i del tradicional mercat ramader.

(Font:AjMartorell)

Comercialització i gestió:

Associacio de comerciants de la Vila de Martorell. Fem Vila .

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.