Fira de Reis a Gran Via, Barcelona
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Gran Via entre els carrers Calabria i Muntaner
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Reis a Gran Via, Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Gran Via entre els carrers Calabria i Muntaner

  17/12/2022 a 06/01/2023  


Artesania, regals i joguines a la Gran Via de Barcelona.

Del 17 de desembre al 6 de gener, de 10 a 22 h entre setmana, de 10 a 00h dissabtes i diumenges i el 5 de gener fins a les 3 h de la matinada. A la Gran Via, entre Calàbria i Muntaner.

La Fira de Reis se celebra des de l’any 1877, i per aquest Nadal 2018 torna a haver-hi unes 300 parades instal·lades entre els carrers de Muntaner i Calàbria, distribuïdes per sectors i en dues fileres. És una gran exposició de productes de bijuteria, decoració, roba i ceràmica, i també s’hi venen llaminadures, joguines i tota mena d’objectes de regal. I la nit de Reis allarga l’horari fins ben entrada la matinada!


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.