Fira de Sant Bartomeu. Fira del Meló d’Artesa del Segre
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Lleida
Comarca
Noguera
Municipi
Artesa de Segre
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Sant Bartomeu. Fira del Meló d’Artesa del Segre

   Artesa de Segre / Noguera / Lleida

  22/08/2020 a 23/08/2020  


La Fira de Sant Bartomeu d’Artesa de Segre, coneguda amb el nom de Fira del Meló, arriba el 24, 25 d’agost. Aquesta població de la Noguera acull aquesta fira especialitzada en el meló de secà, un producte autòcton de qualitats gastronòmiques excepcionals. Al marge de melons d’aquest tipus, que es cultiven a la zona en quantitats força reduïdes, també trobareu una mostra d’antics oficis, una trobada de puntaires, una trobada de vins amb DO Costers del Segre, un concurs de plats cuinats, entre d’altres activitats.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.