Fira de Sant Isidre a Sant Joan de les Abadesses
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Primavera
Municipi
Sant Joan de les Abadesses

Fira de Sant Isidre a Sant Joan de les Abadesses

   Sant Joan de les Abadesses / Ripollès / Girona

  05/05/2019 a 05/05/2019  


Els pagesos de Sant Joan de les Abadesses i comarca tenen una nova cita amb la festa de la pagesia, al voltant de l’onomàstica de Sant Isidre. La Fira de Sant Isidre, ha sabut mantenir l’esperit original i continua sent un punt de trobada de debat, de germanor i de compartir experiències entre els pagesos, però a la vegada és un atractiu turístic i popular, que permet a les famílies tenir un contacte amb el camp i el bestiar.

Com és habitual hi haurà un cap de setmana més popular i en el qual se celebraran el gruix principal d’activitats, i el dia de Sant Isidre, es faran les activitats més tradicionals.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...