Fira de Santa Teresa a Esterri d’Àneu
Període
Tardor
Temàtica
Agricultura, Ramaderia i Pesca
Territori
Lleida
Comarca
Pallars Sobirà
Municipi
Esterri d'Àneu
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Santa Teresa a Esterri d’Àneu

   Esterri d'Àneu / Pallars Sobirà / Lleida

  15/10/2022 a 16/10/2022  


Fira de bestiar que se celebra al centre d’Esterri d’Àneu, on es fan mostres de vaques i cavalls de raça pirinenca. Durant els dos dies també s’organitzen un mercat de productes artesans i activitats infantils i festives.
Fira ramadera. El dissabte es destina al sector vaquí, amb una subhasta de raça bruna dels Pirineus i una exhibició en un concurs de morfologia. En finalitzar es premia els assistents amb una degustació de carn de vedella IGP, vedella dels Pirineus Catalans. El diumenge, els protagonistes són els equins de raça Pirinenc Català, amb un concurs de raça, un tast de poltre criat a la zona i el sorteig d’una poltra.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.