Fira de Sant Jaume a Reus
Temàtica
Animals
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Municipi
Reus

Fira de Sant Jaume a Reus

   Reus / Baix Camp / Camp de Tarragona

  23/07/2022 a 24/07/2022  


La Fira de Sant Jaume s’organitza amb l’objectiu de mantenir viva una de les tradicions més antigues de Reus i un dels certamen firals més antics de Catalunya, que té els seus orígens en l’any 1343.

En els darrers anys el certamen ha anat evolucionant i actualment, la Fira presenta un model lúdic i festiu, que manté el seu caràcter de «Fira de nit a Reus», i presenta una programació orientada especialment al públic familiar i als aficionats als cavalls.

Els grans protagonistes de la Fira de Sant Jaume són sense dubte els cavalls, ja que en el marc de la fira s’organitza també la Fira del Cavall. Altres activitats destacades són els Sopars tradicionals a la fresca, elaborats amb producte de Km 0 pels propis productors de proximitat, i la Cursa de portadors de sacs d’avellanes. Les activitats de la zona infantil, amb les atraccions de fira i les passajades en poni, complementa el ventall d’activitats de la Fira de Sant Jaume. D’altra banda, un any més tindrà lloc la Cursa nocturna de Sant Jaume, el recorregut de la qual, transcorre durant alguns metres per l’exterior del recinte de la Fira.

La Fira de sant Jaume compta amb la presència d’una trentena de participants, entre expositors i col·laboradors de diferents sectors.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...