Fira de Tardor i Fira d’Artesania a Navàs
Període
Tardor
Temàtica
Artesania
Territori
Barcelona
Comarca
Bages
Municipi
Navàs
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de Tardor i Fira d’Artesania a Navàs

   Navàs / Bages / Barcelona

  15/10/2022 a 16/10/2022  


El municipi de Navàs celebra el tercer cap de setmana d’octubre la Fira de Tardor i la d’Artesania, on seran presents menestrals de l’alimentació, ceràmica, roba de vestir i per la llar, bijuteria, pintura i molts altres. Els comerciants locals també posaran els seus aparadors al carrer.

A banda de les parades d’artesans, també hi haurà una Mostra de la Verema i el Tastaentorn, amb visites guiades a cellers, degustació d’aliments i vi dels productors del territori i altres activitats relacionades amb la vinya.

No hi faltaran atraccions infantils, tallers demostratius (ceràmica, pintura, joieria, escloper, etc.), jocs tradicionals, dinar popular, trobada de puntaires, sardanes, exposició d’artistes locals i desfilades, entre altres propostes.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.