Fira de vins i caves de Catalunya a Palafrugell
Temàtica
Vins i Caves
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Municipi
Palafrugell

Fira de vins i caves de Catalunya a Palafrugell

   Palafrugell / Baix Empordà / Girona

  30/08/2019 a 01/09/2019  


A la fira es podran degustar vins i caves de les diferents Denominacions d’Origen Catalanes, amb la participació d’una seixantena de cellers amb més de 100 referències diferents. Com cada any, destacar la presència de la DO Empordà, representada per un alt percentatge de la totalitat dels cellers integrants.

Aquest any com a novetat, i degut al canvi d’emplaçament, ja que la Fira se celebrava a Pals des de feia 35 anys, la Fira ha creat sinèrgies amb el Museu del Suro, l’Institut Català del Suro i la Fundació Vila Casas, entre d’altres, per tal de crear un intenerari cultural a través de jornades de portes obertes i la realització de tallers i tasts de vins. A més, la Fira també oferirà diferents tastes elaborats per La Cuina de l’Empordanet, un col·lectiu gastronòmic que aplega a un ample grup de professionals de la cuina i de la restauració, que porta molts anys treballant en la difusió de la cuina catalana i del Baix Empordà.

Consulteu dates amb l’organització.

Setmana_728x90px

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...