Fira de vins i caves de Catalunya a Palafrugell
Període
Estiu
Temàtica
Vins i Caves
Territori
Girona
Comarca
Baix Empordà
Municipi
Palafrugell
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira de vins i caves de Catalunya a Palafrugell

   Palafrugell / Baix Empordà / Girona

  08/12/2022 a 10/12/2022  


A la fira es podran degustar vins i caves de les diferents Denominacions d’Origen Catalanes, amb la participació d’una seixantena de cellers amb més de 100 referències diferents. Com cada any, destacar la presència de la DO Empordà, representada per un alt percentatge de la totalitat dels cellers integrants.

Aquest any com a novetat, i degut al canvi d’emplaçament, ja que la Fira se celebrava a Pals des de feia 35 anys, la Fira ha creat sinèrgies amb el Museu del Suro, l’Institut Català del Suro i la Fundació Vila Casas, entre d’altres, per tal de crear un intenerari cultural a través de jornades de portes obertes i la realització de tallers i tasts de vins. A més, la Fira també oferirà diferents tastes elaborats per La Cuina de l’Empordanet, un col·lectiu gastronòmic que aplega a un ample grup de professionals de la cuina i de la restauració, que porta molts anys treballant en la difusió de la cuina catalana i del Baix Empordà.

Consulteu dates amb l’organització.

Setmana_728x90px

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.