Fira del Bolet a Albanyà
Període
Tardor
Temàtica
Bolets
Territori
Girona
Comarca
Garrotxa
Municipi
Albanyà
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Bolet a Albanyà

   Albanyà / Garrotxa / Girona

  22/10/2022 a 23/10/2022  


De 10 a 18h. Productes relacionats amb els bolets i artesania, treballs manuals infantils, parades d’artesania i alimentació relacionades amb el món del bolet, espectacle infantil i altres.
La Fira té dos escenaris, com sempre: el càmping Bassegoda Park des d’on s’impulsa el concurs de caçar bolets dissabte, i el nucli històric del poble. Cal destacar l’exposició de bolets ubicada a l’església, la fira d’artesania, els diferents tallers que es faran –de sabons i còctels– així com un espectacle de contes, entre altres propostes.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.