Fira del Bosc a Sant Celoni
Període
Tardor
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sant Celoni
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Bosc a Sant Celoni

   Sant Celoni / Vallès Occidental / Barcelona

  22/10/2022 a 23/10/2022  


A Sant Celoni, la tardor ens torna a parlar de bosc. Us presentem la Setmana del Bosc, una proposta plena d’activitats amb la Fira del Bosc els dies 22 i 23 d’octubre, la mostra de projectes artístics Bosc i Sentits, els Brots de Poesia als aparadors dels comerços, el Premi Bosquerol de l’any i un munt d’activitats de lleure i de divulgació.

I tot això és possible per la complicitat, compromís i energia de molta gent, com el Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny, l’Associació de Propietaris de Montnegre- Corredor, en Martí Boada, i una bona colla d’entitats, comerços, empreses i persones que a títol individual enriqueixen i s’impliquen en reivindicar i promocionar el .territori.

Consulteu el programa adjunt


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.