Fira del Conte a Medinyà
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Medinyà
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Conte a Medinyà

   Medinyà / Gironès / Girona

  22/05/2022 a 22/05/2022  


La fira del conte de Medinyà neix l’any 2010 arrel de la idea sorgida d’un veí del poble , en Joan Bahí, que llegint un “dominical” de la Vanguardia on s’havia publicat un reportatge en honor al bicentenari del naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen, va recordar la història que deia que aquest famós escriptor havia fet referència al poble en el seu llibre “Viaje por España”. Era l’excusa perfecte per retre-li homenatge i al mateix temps donar a conèixer les potencialitats turístiques i culturals de la població (i aquesta zona del gironès). Es va idear una fira inèdita, engrescadora i amb el conte com a protagonista.

La Fira del Conte de Medinyà és un espai dedicat al món del conte i un punt de trobada per a totes aquelles persones —infants, joves i grans— que estimem i valorem aquest gènere artisticoliterari.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.