Fira del Conte a Medinyà
Data inici
15/09/2024
Data final
15/09/2024
Període
Primavera
Temàtica
Literatura
Territori
Girona
Comarca
Gironès
Municipi
Medinyà
Codi Postal
17482
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Conte a Medinyà

Foto de Fira del Conte a Medinyà

   Medinyà / Gironès / Girona

 15/09/2024 - 15/09/2024 


La Fira del Conte a Medinyà, al gironès, és un esdeveniment que promou la cultura i la narrativa, especialment dirigida al públic infantil i juvenil.

Aquesta fira inclou diverses activitats relacionades amb la narració oral i escrita, com sessions de contes amb narradors professionals, tallers de creació literària, activitats lúdiques i educatives, i espectacles teatrals.

La “Fira del Conte” a Medinyà, situada a la comarca del Gironès, ofereix una oportunitat per a infants, joves i famílies de gaudir de la literatura de manera interactiva i participativa. També és una ocasió per als autors locals i regionals de compartir les seves obres i intercanviar idees amb el públic.

La Fira del Conte de Medinyà va néixer l’any 2010 fruit de l’impuls d’un grup de joves que buscaven un esdeveniment identificatiu per al poble. El resultat va ser la creació d’una fira inèdita i engrescadora que tindria el conte com a protagonista. La idea original fou, de fet, d’un veí del poble —en Joan Bahí—, inspirat per un reportatge sobre el diari personal de Hans Christian Andersen segons el qual l’autor danès, de camí cap a Barcelona (l’any 1862), hauria hagut de fer parada a Medinyà sorprès per uns forts aiguats.

 

Consulta aquí la web oficial de Fira del Conte a Medinyà. Falten 61 dies perque comenci.

  Opinió dels usuaris

Valora aquesta Fira:
[ Mitjana: 0]

  Galeria d'imatges

Fira Del Conte A Medinya (1) Fira Del Conte Medinyà (1)

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de Cartells

Fira Del Conte A Medinyà Cartell 2024 Fira Conte Medinya 2 (1)Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.