Fira del Pa ”Del blat al pa” , la Farina i el Blat a Castelló d’Empúries
Període
Primavera
Temàtica
Gastronòmica
Territori
Girona
Comarca
Alt Empordà
Municipi
Castelló d'Empúries
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Pa ”Del blat al pa” , la Farina i el Blat a Castelló d’Empúries

   Castelló d'Empúries / Alt Empordà / Girona

  11/05/2019 a 12/05/2019  


Fira del Pa, la Farina i el Blat

Castelló d’Empúries

Des que el 1998 l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries va obrir les seves portes, organitza de la Fira del pa, amb la voluntat d’apropar al públic interessat tan al conreu del blat, com a la producció de la farina i a tots aquells productes que se’n deriven.

La fira ha quedat ja consolidada com una de les fires de referència a la nostra comarca. No sols per que la temàtica de la fira fa les delícies dels paladars més exigents, sinó també per les diverses activitats de caràcter lúdic, cultural i comercial que s’hi organitzen, que interessen i atrauen a un ventall de públic molt divers.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.