Fira del Tupí
Període
Primavera
Temàtica
Ceràmica
Territori
Catalunya Central
Comarca
Osona
Municipi
Sant Julià de Vilatorta
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira del Tupí

   Sant Julià de Vilatorta / Osona / Catalunya Central

  01/06/2019 a 02/06/2019  


FIRA ANUL·LADA. L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha decidit suspendre l’edició d’enguany de la Fira del Tupí per la incidència del coronavirus i la crisi que ha generat. La jornada s’havia de celebrar en un únic dia, el 23 de maig, sota el nom de KERAMIK.

Tot i això, tal com expliquen en un comunicat, l’equip tècnic continuarà treballant per organitzar una fira 2021 carregada de canvis, amb conceptes actualitzats per fer-la més atractiva, i amb el reemplaçament del recinte firal al parc de les Set Fonts.

Es tracta d’una fira monogràfica i emblemàtica que ja des del seu naixement ha procurat seguir criteris d’especialització i compenetració amb el món de l’artesania. És la més popular i significativa que celebra el nostre municipi i tot el poble s’hi involucra i hi participa, fins i tot els nostres restauradors, que amb el “Mos del Tupí” aporten una nota gastronòmica que converteix Sant Julià de Vilatorta en el destí del bon gust.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.