Festa de la cirera i Fira dels canterers a Miravet
Període
Primavera
Temàtica
Ceràmica
Territori
Camp de Tarragona
Comarca
Ribera d'Ebre
Municipi
Miravet
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Festa de la cirera i Fira dels canterers a Miravet

   Miravet / Ribera d'Ebre / Camp de Tarragona

  12/06/2022 a 12/06/2022  


Exposicions sobre noves varietats, xerrades sobre aquest fruit, una paella popular a la vora del riu, concursos de coques i de llançaments de pinyols i degustacions de licor fet amb cireres. Tot plegat es complementa amb animació i ball fins la matinada.
S’organitza des de l’any 1996.

El segon diumenge del mes de juny Miravet el dedica a un dels seus conreus principals: la cirera. I és que aquesta localitat de la Ribera d’Ebre en concentra el 40% de la producció total de cireres de la geografia catalana.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.