Fira d’herbes remeieres i plantes aromàtiques a Aiguafreda
Període
Primavera
Temàtica
Planter, herbes remeieres i planta ornamental
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Oriental
Municipi
Aiguafreda
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira d’herbes remeieres i plantes aromàtiques a Aiguafreda

   Aiguafreda / Vallès Oriental / Barcelona

  01/06/2019 a 01/06/2019  


Ja es troba en marxa la preparació de la Setmana de la Botànica que emmarca la Fira d’Herbes Remeieres i Plantes Aromàtiques que tindrà lloc a la Plaça Major d’Aiguafreda el dissabte 1 de juny. Ja és oberta la inscripció per a paradistes i firaires (places limitades!). Junt amb la Fira, s’organitzen activitats vinculades a les plantes i, per extensió, a l’estudi de la botànica, amb xerrades, tallers o sortides de natura i de les quals se’n donarà informació properament.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.