Fira EcoMarket – Mercat Medieval a Campoamor (Sabadell)
Període
Estiu
Temàtica
Medieval
Territori
Barcelona
Comarca
Vallès Occidental
Municipi
Sabadell
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira EcoMarket – Mercat Medieval a Campoamor (Sabadell)

   Sabadell / Vallès Occidental / Barcelona

  31/08/2018 a 02/09/2018  


ECO Market Catalunya és una associació que promou fires de productes ecològics, el consum responsable i totes aquelles tendències modernes i antigues que volen fer del nostre món un lloc més agradable i net per viure. La felicitat de la senzillesa, la recerca de la bellesa en allò que fem, a la feina, a la vida familiar, en el lleure.
Les fires i esdeveniments d’ECO Market Catalunya acullen tot tipus de professionals de tots els sectors de l’ecologia i promou la participació del consumidor, convertint-se així en un aparador de la producció biològica i ecològica en un marc de respecte per les formes de producció basades, al seu torn, en el respecte a la vida.
Campoamor, Sabadell.

Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.