Fira Gust a El Pont de Suert
Període
Estiu
Temàtica
Gastronomia local
Territori
Lleida
Comarca
Alta Ribagorça
Municipi
El Pont de Suert
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal

Fira Gust a El Pont de Suert

   El Pont de Suert / Alta Ribagorça / Lleida

  23/06/2018 a 23/06/2018  


Fira GUST és un esdeveniment comercial i gastronòmic, dinàmic i participatiu, protagonitzat pels productes agroalimentaris de qualitat i de proximitat, per tal d’impulsar la seva comercialització i promoure’n el seu consum.

Alhora, també pretén dinamitzar El Pont de Suert i la Ribagorça i impulsar-ne la seva activitat econòmica, mitjançant la realització d’accions paral·leles que permetin la difusió de la riquesa gastronòmica i la promoció de la cuina tradicional d’aquest territori.

 

*CONSULTEU DATES 2019 A L’ORGANITZADOR, SI US PLAU.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.