Fira Mata-Degolla a Sant Quintí de Mediona
Període
Tardor
Temàtica
Medieval
Territori
Barcelona
Comarca
Alt Penedès
Municipi
Sant Quintí de Mediona
Espai
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Mata-Degolla a Sant Quintí de Mediona

   Sant Quintí de Mediona / Alt Penedès / Barcelona

  13/11/2022 a 13/11/2022  


La Vila commemora els fets de 1714 en l’anomenat Mata-Degolla, festa barroca amb recreacions històriques, activitats, que acompanyen la fira de productes típics i artesans.

L’any 1714, en el decurs de la guerra de Successió, els ministres borbònics van imposar¨un nou impost. El poble es va revoltar i la repressió fou brutal amb execucions massives i incendis de poblacions.

Sant Quintí de Mediona fou arrasat i incendiat el 10 de gener de 1714; van morir diversos veïns per haver desafiat el poder de Felip V.

La Vila commemora aquests fets en l’anomenat Mata-Degolla, festa barroca amb recreacions històriques, activitats, que acompanyen la fira de productes típics i artesans.

Aquesta es celebra el primer diumenge després de Tots Sants (novembre).


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.