Fira Medieval Castrum Fidelis a Castelldefels
Temàtica
Medieval
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
Castelldefels

Fira Medieval Castrum Fidelis a Castelldefels

   Castelldefels / Baix Llobregat / Barcelona

  06/12/2018 a 09/12/2018  


La Fira Medieval de Castelldefels. D’inspiració medieval i en combinació amb la tradicional Festa Major d’Hivern, la fira comptarà els propers 6, 7,8 y 9 de desembre amb les següents activitats:

  • La Mostra de Comerç Local es realitzarà, com de costum, al cor de la plaça de l‘Església, però també creixerà en altres carrers amb els comerciants que vulguin decorar el seu propi establiment, sumant-se així a la Fira.
  • El mercat medieval estarà compost per parades d’artesania, desfilades, exposicions d’armes i vestits, tir amb arc, falconeria, jocs infantils, etc. en els carrers adjacents.
  • A més a més, hi haurà activitats paral·leles al Castell, on trobarem grups de recreació històrica, que mostraran com es vivia entre els segles XI i XV i ens faran participar dels costums i de les tradicions de l’època.

(Font: Turisme Baix Llobregat)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...