Fira Mestràlia de Luthiers i Constructors Artesans d’Instruments  – Campredó
Temàtica
Artesania
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Estiu
Municipi
Tortosa

Fira Mestràlia de Luthiers i Constructors Artesans d’Instruments – Campredó

   Tortosa / Baix Ebre / Terres del'Ebre

  05/07/2019 a 07/07/2019  


FIRA CANCEL·LADA. Amb motiu de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, l’Associació Cultural Soldevila comunica que enguany no se celebrarà l’edició corresponent de la XII Fira Mestràlia 2020, traslladant totes les activitats a la propera del 2021.

Mestràlia un cop més tornarà a omplir el primer cap de setmana de juliol el poble de Campredó de notes musicals, instruments, balls i gent amb ganes de compartir el fer musical. Des del centre dels Països Catalans, Campredó acull lutiers de diferents indrets, els quals ens mostren les seues obres i novetats.

Les activitats i actuacions musicals com sempre són una part important de la programació. Des dels inicis Mestràlia aposta per grups emergents i ho combina amb grups consolidats dins del panorama musical català. Enguany un cop més tornarem a gaudir dels sons de la música escocesa, amb el folk dels The Jacobites, que ja van actuar a l’edició del 2017.

Enguany, amb un recinte firal renovat, totes les activitats es concentraran a redós de la plaça per tal de gaudir-ho tot de ben prop

Cap de setmana festiu amb bona música, bons àpats i bona companyia.

(Font: Ajuntament Campredó)


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
RegisterServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...