Fira Mestràlia de Luthiers i Constructors Artesans d’Instruments  – Campredó
Data inici
08/07/2022
Data final
10/07/2022
Període
Estiu
Temàtica
Artesania
Territori
Terres del'Ebre
Comarca
Baix Ebre
Municipi
Tortosa
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar-hi   

Fira Mestràlia de Luthiers i Constructors Artesans d’Instruments – Campredó

   Tortosa / Baix Ebre / Terres del'Ebre

 08/07/2022 - 10/07/2022 


Mestràlia un cop més tornarà a omplir el primer cap de setmana de juliol el poble de Campredó de notes musicals, instruments, balls i gent amb ganes de compartir el fer musical. Des del centre dels Països Catalans, Campredó acull lutiers de diferents indrets, els quals ens mostren les seues obres i novetats.

La 14a edició de MESTRÀLIA se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juliol a Campredó. Enguany recupera el format habitual i ve carregada de força i ganes de gaudir-ne. El programa clàssic es manté: concerts a l’aire lliure i en diferents moments del dia, presència de lutiers i constructors artesans, presentacions, tallers, trobades d’instruments i un llarg etcètera. Per a l’edició del 2022 es preveu un increment del nombre d’expositors, amb més lutiers i mestres artesans que mai, els quals amplien encara més la representació geogràfica d’arreu dels Països Catalans, Aragó i França. Aquest increment de lutiers consolida la marca MESTRÀLIA com a referent i punt d’intercanvi de coneixements entre els professionals de la música.
Entre les actuacions musicals que se celebraran durant el cap de setmana de la Fira, hi destaquem les actuacions del conjunt PUPIL·LES, el duet femení de rap valencià; els bascos d’HUNTZA, i Pep Gimeno BOTIFARRA, que repetirà a Mestràlia el diumenge 9. Durant tot el cap de setmana, música amb diferents formats sonarà per primera vegada a l’Ebre i omplirà els carrers de Campredó de festa i de tradició d’arrel. Totes les activitats i actuacions són gratuïtes, i tothom està convidat a participar d’aquest esdeveniment únic.

  Galeria d'imatges


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsInformació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.