Fira de Nadal a Diagonal – Les Corts, Barcelona
Període
Hivern
Temàtica
Festes de Nadal i Reis
Territori
Barcelona
Comarca
Barcelonès
Municipi
Barcelona
Espai
Av Diagonal (de Numància a Gandesa)
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira de Nadal a Diagonal – Les Corts, Barcelona

   Barcelona / Barcelonès / Barcelona

      Av Diagonal (de Numància a Gandesa)

  15/12/2022 a 05/01/2023  


De 10 a 21h. La Fira de Nadal de Diagonal – Les Corts, organitzada per l’Espai d’Art, arriba un any més a l’avinguda Diagonal. S’hi instal·laran casetes d’articles exclusius i artesanals que romandran obertes cada dia de 10.00 a 21.00 hores.

S’hi poden trobar articles tèxtils, de joieria, bijuteria, complements de llana, productes i articles decoratius nadalencs, dolços i galetes nadalenques, roba infantil i complements tèxtils per a la llar. Durant els dies de la fira es faran també tallers familiars nadalencs de reutilització i reciclatge, hi haurà un tió solidari de recollida d’aliments i es farà el sorteig d’una panera de Nadal.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.