Fira del Drap Piteu a Sant Llorenç de Morunys
Període
Estiu
Temàtica
Històrica
Territori
Catalunya Nord
Comarca
Solsonès
Municipi
Sant Llorenç de Morunys
Espai
Nucli antic del municipi
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira del Drap Piteu a Sant Llorenç de Morunys

   Sant Llorenç de Morunys / Solsonès / Catalunya Nord

      Nucli antic del municipi

  30/07/2022 a 31/07/2022  


El Juliol a Sant Llorenç de Morunys es celebrarà la Fira del Drap Piteu. Es tracta d’una nova fira que prendrà el relleu de les 8 edicions passades de la Fira Occitano-Càtar. El format serà molt similar, i es mantindrà l’estil de fira medieval, amb totes les parades d’artesans i tota l’estètica de l’edat mitjana. El canvi substancial és deixar de centrar-se en el món càtar per donar protagonisme a l’històric drap piteu. El drap piteu era un drap de llana que es fabricava a Sant Llorenç de Morunys, teixit amb un tramat característic que el feia molt resistent. Va ser una de les principals fonts econòmiques del poble des de l’edat medieval fins a mitjans del segle XIX.

 


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.