Fira Sant Ermengol a La Seu d’Urgell
Període
Tardor
Temàtica
Formatges
Territori
Lleida
Comarca
Alt Urgell
Municipi
La Seu d'Urgell
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

Fira Sant Ermengol a La Seu d’Urgell

   La Seu d'Urgell / Alt Urgell / Lleida

  14/10/2022 a 16/10/2022  


Durant el tercer cap de setmana del mes d’octubre, la Seu d’Urgell celebra la mil·lenària Fira de Sant Ermengol.

Seguint amb l’ànim d’anteriors edicions, l’Ajuntament impulsa la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, de caràcter agroalimentari i d’àmbit internacional, on participen productors catalans, aragonesos, bascos, navarresos, francesos i un formatge convidat, que es consolida any rere any com a plataforma de promoció, difusió i projecció exterior dels formatges elaborats als Pirineus.

La Fira de Sant Ermengol vol posar èmfasi en els cursos i tallers de tast de formatges, amb la finalitat de popularitzar i consolidar el coneixement d’aquest producte, a més de potenciar l’intercanvi d’experiències i l’establiment de relacions entre els formatgers mitjançant accions específiques dutes a terme per l’Ajuntament de la Seu, com ara l’organització de jornades tècniques i la celebració d’àpats conjunts.

D’altra banda, la Fira també compta amb altres espais, com el sector dedicat a la ramaderia, on trobem una mostra dels bovins i equins més representatius de l’Alt Urgell, l’apartat d’artesania, on podem adquirir productes elaborats al Pirineu, un espai destinat a la venda ambulant, on hi participen unes 350 parades i, finalment, una àrea on els concessionaris de la ciutat exposen les últimes novetats del món del motor, i on l’Associació de cotxes clàssics de l’Alt Urgell exhibeix els seus vehicles.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.