Fira Sant Ermengol a La Seu d’Urgell
Temàtica
Formatges
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Període
Tardor
Municipi
La Seu d'Urgell

Fira Sant Ermengol a La Seu d’Urgell

   La Seu d'Urgell / Alt Urgell / Lleida

  15/10/2021 a 17/10/2021  


A la Fira de Formatges Artesans dels Pirineus, de caràcter agroalimentari i d’àmbit internacional hi participen productors catalans, aragonesos, bascos, navarresos, francesos i un formatge convidat, la qual es consolida any rere any com a plataforma de promoció, difusió i projecció exterior dels formatges elaborats als Pirineus.

La Fira de Sant Ermengol pretén posar èmfasi en l’aprofundiment i ampliació dels cursos d’iniciació al tast de formatges amb la finalitat de popularitzar i consolidar el coneixement d’aquest producte, a més de potenciar l’intercanvi d’experiències i l’establiment de relacions entre els formatgers mitjançant accions específiques dutes a terme per l’Ajuntament de la Seu, com ara l’organització de jornades tècniques i la celebració d’àpats conjunts.

Font: http://www.laseu.cat/


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria de CartellsServeis per a FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...