FiraCarcolze de formatges artesans del Pirineu
Període
Estiu
Temàtica
Formatges
Territori
Lleida
Comarca
Alt Urgell
Municipi
El Pont de Bar
Recinte Firal
No pertany a un recinte firal
Com arribar a la Fira   

FiraCarcolze de formatges artesans del Pirineu

   El Pont de Bar / Alt Urgell / Lleida

  20/08/2022 a 20/08/2022  


De 10 a 20h. Té lloc a Castellnou de Carcolze (Pont de Bar) i compta amb la presència de 12 formatgers artesans de l’Alt Urgell i comarques veïnes.
A la fira hi participaran uns quinze elaboradors de formatges artesans de l’Alt Urgell i comarques properes, com també un parell d’elaboradors de melmelades i un celler de vins. Amb la compra d’uns tiquets, els visitants podran degustar els formatges. Podreu tastar tota mena de formatges i altres productes artesans del Pirineu, amb el bon acompanyament d’una cervesa, vi o escumós. També tornen a comptar amb sessió de maridatge com en la primera edició, però aquesta vegada, per partida doble, matí i tarda.


Info comercialització i reserva d'espais

Accedeix si vols veure la info de comercialització o registra´t si encara no formes part de la comunitat Fires Catalanes. És 100% gratuït.
Register

  Galeria d'imatges

  Galeria de CartellsServeis per a ORGANITZADORS DE FIRES
Si sou una FIRA, i només si sou una FIRA, consulteu a serveis@firescatalanes.cat preu i condicions dels nostres serveis de direcció tècnica, assessorament, logística, seguretat, plans d'evaquació, muntatges stands i carpes, programacions temàtiques, firaries per tipologia, etc...

Informació per a FIRAIRES
Si sou FIRAIRE, podeu consultar el detall de la INFORMACIÓ DE CONTACTE d'aquesta FIRA si us REGISTREU a firescatalanes.cat i consulteu la fira estant loguejats.